"
אפילו הבן הקרניבור אישר את איכותה של העוגה.
אז, הענקתי לעוגה שם: "עוגת מורן".
ועכשיו – במיוחד עבורך – הסרטון:
איך להכין את עוגת "מורן" - עוגת שוקולד ללא ביצים אך עם הרבה אומץ.
המתכון קל לביצוע ומוסבר צעד אחר צעד בסרטון.
אם החלטת להעיז ולהכין את עוגת מורן –הנאה מובטחת!
אשמח לשמוע אם העזת...ואם יש לך הוכחות (תמונות, סרטון) אשמח לפרסם כאן.
בתיאבון!
"עוגת מורן" לימדה אותי:
כשהמציאות מכתיבה לנו כללים חדשים, זה בסדר אם נופתע.
ניקח לנו כמה רגעים כדי לחשוב מחוץ לקופסה, להציע מגוון אפשרויות
ולבחור את הפתרון המתאים או היצירתי ביותר למציאות החדשה.
התעוזה שלי התבטאה בהחלטה להתנסות בדבר חדש.
בחרתי לצאת אל הלא-נודע.
בחרתי להשאיר בצד את הפחד להיכשל.
ומה בעצם קרה? נפתחו בפני עולם של אפשרויות חדשות ומגוונות.
והעוגה היתה טעימה להדהים והצלחה אדירה בקרב משפחתי.
ואם העוגה היתה נכשלת?
אני חושבת, שהייתי צריכה לבחור אם להמשיך לנסות ולשפר את טעמה
או לוותר ולהכין סלט פירות.
אני חושבת, שהייתי צריכה לבחור אם להמשיך לנסות ולשפר את טעמה
או לוותר ולהכין סלט פירות.
כן, נדרשה ממני תעוזה לביצוע.
תעוזה להתנסות במשהו חדש.
וכך נולדה עוגת "מורן".
תודה לבתי מורן שהכריזה ש...
ואיפשרה לי להעיז ולהתנסות במשהו חדש!
אם אהבת – אשמח לקבל לייקים מתחת לסרטון ולקרוא את התגובה שלך...
אמשיך לעדכן אותך במרשמים נועזים.
מברכת אותך בסוף שבוע נינוח
ועם ניחוח של עוגת שוקולד ללא ביצים אך עם אומץ.
מרסיה בריר
לא כתוב במתכון כמה כפות שמן. חבל!
השבמחק6 כפות שמן - מצוין במתכון המופיע בסוף הסרטון.
מחקאני מקווה שתכנס שוב ותראה את התשובה שלי.
בכל אופן, תודה
שנה טובה
מרסיה
מי ידע שזה הסיפור<3 איזה יופי. נועה ע'
השבמחק